top of page
L APARTMENT
Motril, Granada. 2017
IMG_8518.jpg

Architects: Manuel Díaz Soler | Rocío Martí Rodríguez        

Site supervision: Manuel Díaz Soler | Rocío Martí Rodríguez        

Construction: Multicor           

Gross Floor Area: 100m2   

Location: Motril, Granada     

IMG_8551.jpg
IMG_8560.jpg
img01.jpg
IMG_8546.jpg
IMG_8536b.jpg
IMG_8515.jpg
IMG_8591.jpg
IMG_8613.jpg
IMG_8607b.jpg
IMG_8622b.jpg
planta originalreforma.jpg
IMG_8616.jpg
IMG_8614.jpg

We turn a dental clinic in the city center of Motril into an apartment. We made the most of what it was already there due to a low budget. Simple interventions have been made in a transforming and recycling process.

Spaces were linked, enlarging the impression of space and bringing the light from the main facade to the last corner. The marble existing floor combined with the timber warmth provides the harmony to turn a dental into a home.

bottom of page